Festlokal

Om oss

Är du företagare och vill göra något speciellt för dina anställda? Oavsett om du letar efter det perfekta julbordet eller vill arrangera en kick-off eller produktlansering gör du rätt i att vända dig till oss. Om du vill tar vi hand om allt kring lokal och arrangemang utifrån dina önskemål. Med ett stort och varierat utbud och fokus på helhetslösningar är vi en av de största festförmedlarna i Stockholm. Vi tillhandahåller lokaler för allt mellan ett tiotal personer till dryga tusentalet gäster.

Detsamma gäller förstås för privatpersoner. Vi ser till att ditt bröllop, födelsedagsfirande, släktträffen eller studentmottagningen blir just så som du har föreställt dig.

När du kontaktar Festmäklarna får du en personlig projektledare som i samråd med dig tar fram alternativ på lokaler. Vi tittar på menyer, lösningar för scenunderhållning och dans, rätt atmosfär osv. Vi samarbetar endast med krögare som har samma syn som oss när det gäller kundfokus och bemötande. Hos Festmäklarna hittar du restauranger där man äter gott men där man också kan erbjuda något mer som till exempel en anrik historia eller en vacker utsikt.

Vi finns tillgängliga veckans alla dagar och svarar mer än gärna på dina frågor. Du kan enkelt söka och boka lokaler och tillval på vår hemsida, eller slå en signal till någon av våra projektledare. Vi finns även på sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter. Följer du oss där får du löpande information om nytillskott i sortimentet och diverse specialerbjudanden.

Fira festen i unik miljö!